Na tej strani zbiramo odmeve strank...

Stranke imate možnost izraziti svoje mnenje o nas in preko objave na tej strani svojo uporabniško izkušnjo deliti tudi z drugimi. 

Svoj prispevek nam lahko posredujete po pošti na Sadarjeva 10, 1218 Komenda ali na mail 2pi@2pi.si. Odmevi bodo objavljeni z navedbo imena ali inicialk in območja bivanja. Bodite kratki. Pridržujemo si pravico do osnovnih slovničnih popravkov besedil ter da nekonstruktivnih in nespoštljivih odmevov ne objavimo.

Naš pripis septembra 2018: spodnje zapise nam pošiljajo stranke, ki so se uspešno prebile čez naš postopek - posojilo odobrimo manj kot polovici prosilcev...

*************************************************************

januar 2019

 

"V 2PI sem podpisala pogodbo za kredit.  Odobrili so ga zelo hitro, na podlagi posredovanih podatkov in nekaj dodatno zastavljenih vprašanj.  Njihov odnos je zelo profesionalen, so prijazni in korektni . Najbolj pa me preseneča to, da NIMAJO ODERUŠKIH OBRESTI. Če potrebujete denar, se obrnite na njih. Ne bo vam žal.  Banka obljublja, 2PI realizira!" (Helena iz Notranjske)

 

 

december 2018

 

"Najlepša hvala podjetju 2PI, ki si je vzel čas zame tudi v poznih urah, saj drugače nisem imel možnosti. G.Boštjan se je zavzel zame in mi pomagal do izpolnitve mojih projektov, saj brez njega in podjetja 2PI ne bi zmogel. Še 1x najlepša hvala in na uspešno sodelovanje še v naprej." (R.V. iz Prlekije)

 

"Ko ne vidiš izhoda iz temnega tunela, ko si povsem na tleh....  Iščeš, prosiš, a vsi ti zapirajo vrata. Podjetje 2PI mi je na široko odprlo vrata in mi v težkih trenutkih pomagalo. In pomaga mi še sedaj. Znajo prisluhniti, iščejo rešitve, da ti olajšajo težko situacijo. Vsem, ki potrebujete posojila, in vam banke, kakor ostali posojilodajalci ne morejo oz. nočejo pomagati, obrnite se na 2PI. Ne bo vam žal. Lučka na koncu tunela bo zasijala in spet se boste veselili lepih dni..... (M iz Ljubljane)

 

"Zelo lepo se vam zahvaljujem da ste mi bili pripravljeni finančno pomagati. Naj se sliši daleč naokrog, da ste podjetje, ki prisluhne in pomaga človeku iz brezna, kajti brez vas ne bi imel izhoda. " (Zvonko iz Maribora)

 

 

november 2018

 

"Korektnost, prijazen odnos ter hitra odzivnost vodstva podjetja. Z storitvijo sem zadovoljen." (D. iz Štajerske)

 

"Hvaležna sem vam od srca, da ste mi ob pravem času prisluhnili in priskočili na pomoč. Vsem toplo priporočam storitve podjetja 2Pi, saj imajo osebni pristop in pri sami realizaciji so zelo hitri. Tako bo december za nas res veseli december. Hvala še enkrat!!" (Jania iz Ljubljane)

 

 

oktober 2018

 

"Pri 2 PI sem si že večkrat izposodila denar, odnos je zelo korekten, g. Boštjan zna prisluhniti stranki, kar pa je še posebej pomembno, pa je to, da obrestna mera ni "oderuška", kot je ponavadi pri podjetjih, ki posojajo denar." (Nataša iz LJ.)

 

"Vesela sem, da ste bili zame tu v trenutku, ko sem rabila pomoč. Ko banke zapirajo vrata ste tukaj vi, ki znate prisluhniti in pomagati. Hvala za takšno ažurnost in pripravljenost rešiti tuj problem." (Mateja, Koroška)

 

 

september 2018

 

"Človeku zelo prijazno podjetje, njihova ažurnost in čut, ki ga delijo s stranko, je res vse pohvale vredno. Pomagali so mi v zelo kratkem času do posojila, katerega na banki zaradi spleta neprijetnih okoliščin nisem dobil. Prisluhnejo človeku in svetujejo na pravem nivoju; za njih nisi številka, ampak človek v pravem pomenu. Še enkrat iskrena hvala za pomoč in vse dobro v naprej."  (Alen iz Štajerske)

 

"Zahvaljujem se vam za razumevanje, potrpljenje, svetovanje ter vso pomoc. Dali ste mi vrednost s tem, ko zaupate vame in ste mi odobrili posojilo. Res vam ni vseeno za stranko in zelite za njo najbolje s financnega stalisca. Hvala vam!" (N.A. iz okolice Ljubljane)

 

"Podjetje vredno zaupanja. Zelo razumevajoči, hiter pristop in zelo zavzeti, skratka enkratni. Dejansko te poslušajo in poizkušajo najti rešitev. Tisočkrat se vam zahvaljujem za vse, omogočili ste mi zdrav finančni začetek in pomagali obrnit nov list v življenju. Priporočam vsem, ki ste v težavah takšnih ali drugačnih  - verjemite mi, prisluhnili vam bodo in presenečeni boste nad njihovo odzivnostjo." (T.H. iz Ormoža)

 

"Podjetje 2pi mi je pomagalo ko sem najbolj potrebovala posojilo. Moja banka zame ni imela posluha,oni pa so mi pomagali in mi odobrili posojilo ki sem ga potrebovala. Zahvaljujem se vam iz srca in vsem bi rada priporočila podetje 2pi, je prijazno  razumevajoče  podjetje ki vedno skuša poiskati pravo rešitev.  Lep pozdrav.  (M.V. iz Ljubljane)

 

 

avgust 2018

 

"Nekdo, ki ti prisluhne, svetuje, pomaga, hitro in strokovno... to je podjetje 2pi. Hvala Vam iz srca za tak odnos, ki ga imate do strank, zaposleni iz drugih ustanov bi se lahko marsikaj od vas naučili, saj sem, da bi rešila svojo težavo, poklicala vse banke in posojilnice, ki jih imamo v Sloveniji. Edini ste bili, ki ste si vzeli čas in poiskali možno rešitev. S spoštovanjem! " (Ž. iz Gorenjske)

 

 

julij 2018

 

"Ko se znajdeš v težavah in ko banke rečejo NE, je tu podjetje 2PI d.o.o. . Z velikim razumevanjem so mi pomagali hitro in učinkovito.  Priporočam. So veliko več kot posojilnica! Hvala Vam! " (Blaž, okolica Novega mesta)

 

" Podjetje 2 PI d.o.o. je z velikim razumevanjem in hitro odobrilo željeno posojilo. Resnično hitro in profesionalno. ZELO PRIPOROČAM strankam.... ne bo vam žal." (Z.L - Novo mesto)

 

 

junij 2018

 

"Zadovoljen s storitvijo. Poveš za kaj rabiš denar in za kaj si rabil morebitna prejšnja še aktivna posojila. Prisluhnejo.  Jih priporočam." (Tomaž iz okolice LJ)

 

"S podjetjem 2pi, sem zelo zadovoljna. Bila sem v finančni stiski in ko nimaš druge rešitve in možnosti ti priskočijo na pomoč in znajo prisluhniti tvoji situaciji. Vse je rešeno hitro in profesionalno. Priporočam vsem,ki na banki ne dobijo kredita." (Vesna, Pivka)

 

"Dolgo sem iskal, kje bi lahko dobil kredit, ker sem  bil v  osebnem stečaju. Ga nisem dobil na nobeni banki. Na spletni strani sem zasledil podjetje 2PI,kjer so mi odobrili kredit 3500 eur. Zato se jim iz srca zahvaljujem, saj so s tem pomagali rešiti velik neljubi dogodek. Še enkrat hvala. S spoštovanjem.! (Boris M. iz okolice Ptuja)

 

"Sem zelo zadovljen z Vami...ste realni korektni in prijazni z vseh strani." (A.M. iz Velenja)

 

 

maj 2018

 

"Hitri, izredno prijazni, prilagodljivi, pripravljeni prisluhniti - skratka kapo dol za takšno poslovanje in odnos do strank. Žal je malo takšnih. Iskrena hvala za pomoč." (E. iz Lendave)

 

"Zahvaljujem se za prijaznost in ugoditev moje prošnje. Ste korektno podjetje, ki zna prisluhnit ljudem, ko res potrebujejo pomoč. Še enkrat iskrena hvala." (nn iz Prekmurja)

 

"Na podjetje 2PI d.o.o. sem se obrnila, ker sem zares bila v stiski....nobena banka ni imela posluh zame. Na veliko oglašujejo svoje bančne storitve kako bodo pomagali svojim komitentom, v resnici pa nič od tega. Pri podjetju 2PI pa svoje storitve zagotavljajo ažurno, korektno, predvsem pa so ti pripravljeni prisluhniti, kar v danem trenutku, ko ni drugega izhoda in ne vidiš rešitve že samo to pomaga. Prisrčna hvala za profesionalen pristop in za pomoč." (anonimna iz Savinjske doline)

 

april 2018

"Zahvaljujem se vam za prijaznost in korektnost pri rešitvi mojega finančnega problema. Želim vam še naprej veliko poslovnega uspeha in vas priporočam tistim, ki se bodo znašli v nepredvideni finančni situaciji." (M. F. iz Velenja)

 

"Rada bi se vam zahvalila za zelo hiter odziv na mojo prošnjo in tudi odobritev posojila,saj ga na banki ne dobiš,tudi če si zaposlen. Znate poslušati stranke. Imela sem velik strošek za pokrivanje odvetniških storitev in to imam zdaj rešeno. Še enkrat, hvala vam iz srca." (T.M.)

 

"Iskrena hvala za odgovor in čas, ki ste ga imeli s pregledovanjem dokumentacije. Vem, da je tvegano, ampak človek, ko potrebuje, ne razmišlja. Ste edina posojilnica, ki si vzame čas za obrazložitev in podobno. Zaenkrat vam hvala in tudi vam vse dobro." (M. J. iz okolice Kamnika) - - - NAŠ PRIPIS: tej stranki posojila nismo odobrili!

"Zahvaljujem se vam za korektnost in prijaznost pri razreševanju in rešitvi mojih denarnih težav. Prijetno sem bil presenečen nad vašo profesionalnostjo in pripravljenostjo pomagat. Sedaj so moje težave rešene." (T.A. iz Ljubljane)

 

marec 2018

"Moja izkušnja je zelo pozitivna in zavzema topel sprejem, poslušanje in razumevanje in pa predvsem pošteno in transparentno poslovanje. Pomagati v težki finančni situaciji, ko ima človek blokado na računu,  je nadvse plemenito. Jaz se vam še enkrat iz srca zahvaljujem, da ste pripomogli k postavitvi mojega finančnega stanja na "noge".  (Ž.P. iz Celjskega)

 

februar 2018

"Bila sem zelo prijetno presenečena nad korektnim odnosom, saj mi je gospod prisluhnil in pomagal rešiti težavo v obojestransko korist. Banke so se izkazale kot povsem nesodelujoče, kljub temu da sem komintent moje banke že 30 let. Še enkrat hvala in toplo priporočam. Hvala." (M. iz Radovljice)

"Spoštovani, sporočam vam da je z današnjim dnem poplačano vse!  Še enkrat najlepša hvala za pomoč - enkratni ste! Ko bi vsaj bilo več takih!! Želim vam vse dobro za naprej. Vas priporočam naprj ;-) hvala in lp." (Z. iz Gorenjske)

 

januar 2018

"Zelo prijazni, prisluhnejo, korektni, strokovni... V enem dnevu so mi pomagali pri pridobitvi kredita, ki sem ga potrebovala. Nobena banka se ne more primerjati z 2 Pi d.o.o. Vse pohvale za vas. Priporočam vsakomur, ki bo kredit potreboval." (Z. iz Zasavja)

 

"Z 2pi sem zelo zadovoljen glede posojila, so zelo resni in konkretni. Če rabite posojilo, vam jih priporočam" (G. iz Sežane)

 

december 2017

"Poleg več kot dobrega opravljanja dela s financami, znajo v podjetju prisluhniti in priskočiti na pomoč tudi sočloveku v stiski. Tako so naši humanitarno-medicinski odpravi na Madagaskar pomagali pri doseganju našega cilja - pomagati tamkajšnim ljudem pri osnovni zdravstveni oskrbi in ozaveščanju o zdravem načinu življenja. Hvala vam!!!" (Ekipa Madagaskar 2018)

"Izredno prijazni,prilagodljivi in pripravljeni prisluhniti. Vse se lahko dogovorimo. Takih je zelo malo v današnjem času, le tako naprej..." (Barbara iz Dolenjske)

 

november 2017

"Rad bi izrazil hvaležnost za hitro rešitev izvršbe na bančnem računu, podjetje 2pi mi je pomagalo rešiti finančne težave ter mi s tem omogočilo zdrav nov začetek. Pohvalil bi tudi sam pristop ter razumevanje moje situacije." (Blaž)

"Rada bi se zahvalila za zelo realen odnos in moram povedat,da so prisluhnili moji situaciji in se z mano lepo pogovorili. Situacija je bila dokaj zapletena,vendar smo skupaj našli dogovor in so mi pomagali iz težke situacije.Še obstajajo ljudje,kateri prisluhnejo in iščejo rešitve za majhne ljudi. Temu podjetju 2 PI bom zmeraj hvaležna. Če bi vsaj polovica takšnih profesionalnih ljudi na tem področju kot je 2 PI bilo,v državnih finančnih upravah bi bil red veliko boljši. S spoštovanjem." (družina z tremi otroki)

 

"Zelo prijazni in korektni, zelo zadovolna.Še naprej bodite taki, hvala vam." (Z. iz Celjskega)

"Prošnjo za rešitev moje težave sem povedal in razložil vsaj trem bankam,katere dajejo kredite - posojilo tudi nekomitentom. Povsod sem dobil negativen odgovor (tudi v moji matični banki). Ne smeš pa obupati,išči,vprašaj,vedno se najde rešitev. ! Pokliči - 2 Pi d.o.o. !! Tam so ljudje s katerimi se lahko pogovoriš in dogovoriš glede tvojega problema. Verjemi - še so LJUDJE." (Srečo iz Lj)

 

oktober 2017

"Hiter dogovor ob prvem srečanju, profesionalen pregled sposobnosti vračanja brez kompliciranja, odprtje trajnika in nakazilo, vračanje znanega zneska po dogovoru" (Andrej)

"Z podjetjem 2pi sem zelo zelo zadovoljna,ko človek potrebuje pomoč in ko na banki rečejo ne,se z njimi da vse dogovorit! HVALA vam še enkrat" (E. iz Koroške)

"Enostavno, hitro, pošteno in prijazno." (Marko iz Kranja)

"Ker sem nujno potreboval pomoč,sem se obrnil na vas.Strokovno in urejen dogovor ter rešitev mojih finančnih težav.Hvala vam!" (Dejan iz Koroške)

 

september 2017

"Izkušnje s podjetjem 2pi so odlične, prisluhnejo težavam in so pripravljeni pomagat. So hitri in ažurni, zato iskrena hvala za vašo pomoč. " (Viktor iz Gorenjske)

 

"Z vašo pomočjo mi je uspelo rešiti finančne težave, ko na banki nisem dobila posojila.Ste prijazni, se maximalno potrudite in Vas priporočam vsem, ki se znajdejo v podobnih težavah. Hvala, ker ste." (Katja iz Celjskega)

 

"Z podjetjem 2 pi d.o.o. sem imela zelo dobro izkušnjo. Na njih sem se obrnila v ključnem trenutku ko sem potrebovala pomoč. Imela sem izvršbo na računu in podjetje 2 pi mi je bilo pripravljeno izvršbo poplačat. S tem sem se rešila velike finančne težave in spet lahko normalno poslujem z mojim računom. Hvala." (H. iz Maribora)

 

"Zahvala tako Vam, kot tudi podjetju za posluh in finančno pomoč, vsa čast za razumevanje!" (Gašper iz Ljubljane)

 

avgust 2017

"Korektni ste in hitri in imate posluh za ljudi." (M.K. iz Ljubljane)

 

"Moram se zahvalit posojilni združbi 2 pi, bila sem v blokadah in so mi omogočili posojilo, s katerim sem lahko poplačala blokade. Dolgo sem imela težave, ki se jih nisem morala rešiti, dokler na spletni strani nisem našla 2 pi, svaka čast, da obstaja takšna pomoč, sedaj je na meni, da si uredim svoje bančne zadeve, na drugačen in bolj pameten način. Hvala 2 PI za pomoč, super ste."  (Natalija iz Dolenjske)

 

"Ne bom dolgovezila. S skratkim besedam lahko recem podjetje z duso in srcem. Se obstajajo ljudje, ki pomagajo ljudem, ki so v stiski ali kako drugace. Svaka cast 2pi. Lepe pozdrave." (E.L.)

 

julij 2017

"Izredno korektni,strokovni ter hitri. Pripravljeni prisluhniti z veliko mero prijaznosti. Hvala. " (V.Z. iz Gorenjske)

 

 

junij 2017

"Za podjetje 2PI lahko rečem, da so izredno profesionalni in strokovni in jim gre zahvala, da je mož pri njih dobil posojilo, ker na treh bankah je bil zavrnjen zaradi stečaja, ki ga je zaključil leta 2014 in sedaj nima nobenih blokad, izvršb ali rubeža. So edini, ki so se res potrudili, še enkrat hvala in veliko uspeha še naprej."  (Dragica iz Notranjske)

 

maj 2017

"Podjetja 2pi ne poznam dolgo,vendar smo zelo hitro vzpostavili odlicen kontakt. Vsec mi je njihova profesionalnost in hitra odzivnost." (J.M. iz Dolenjske)

 

"S podjetjem iz komende  2PI smo zelo zadovoljni in tudi z njihovimi svetovalci, saj so zelo prijazni. Ko je clovek na robu nesrece, mu znajo prisluhniti in ga spostovati. V podjetju zelo pomagajo, kar je v njihovi moci, zato vsem svetujem za podjetje 2pi. So izmed vseh posojilnic najbol posteni in zaneslivi in cloveku pomagajo, kar se da. Iskreno se vam zahvaljujem za vso pomoc in svetovanje pri vas. hvala." (stranka iz Maribora)

 

"DOKLER SI RES ČISTO BREZ KREDITA, SO TI SKORAJ VSE BANKE ODPRTE. TUDI MENI SE JE ODVALIL KAMEN OD SRCA, KO SEM SE PONOVNO SPOMNILA NA POSOJILODAJALCA 2PI, V KOMENDI. IZ ZDRAVSTVENEGA RAZLOGA SEM SE OBRNILA NA NJIH IN BILA VESELA, DA JE G. V TEJ PISARNI MOJO PROŠNJO REŠIL POZITIVNO. TI LJUDJE SO ZA NAS, Z NIŽJIMI PRIHODKI, SO PRIJAZNI, Z ZAKONI POUČENI IN USTREŽEJO STRANKAM. ZATO, NAJLEPŠA VAM HVALA  2PI" (R. K. iz Celjskega)

 

april 2017

"Moje izkušnje s podjetjem 2pi so nadvse odlične. Vedno znajo prisluhniti in odlično svetovati, zato smo vsakokrat našli skupno rešitev, poleg pa so poskrbeli, da sem kot stranka dobila ugodno posojilo. Priporočam, da se v primeru, ko potrebujete tako manjše kot večje posojilo, obrnete na njih." (Kristina iz Posavja)

 

"Imela sem izvršbo na računu in blokiran bančni račun, zato mi nobena banka ni odobrila posojila za poplačilo te izvršbe. Že čisto obupana sem poskusila še pri podjetju 2PI Komenda. Bila sem začudena, ker me niso takoj zavrnili, ampak so me prosili za dodatno dokumentacijo, zatem so mi odobrili kredit in plačali izvršbo. V celotnem postopku so bili zelo prijazni, zelo človeški. Pri njih sem imela občutek, da nisi samo številka kot na bankah, ampak so se poglobili v mojo situacijo in iskali rešitev. In seveda tudi našli. Ker sem samohranilka, je njihovo posojilo in poplačilo moje izvršbe meni in sinu dobesedno »rešilo življenje«. 2PI Komenda – hvala vam, ker ste." (L. H. iz Primorske)

 

marec 2017

"Družbo  2PI, d.o.o., Komenda poznam že nekaj let. Prisluhnejo  osebni stiski  in pomagajo,  ko človek že nad vsem obupa. Zelo cenim profesionalen in korekten odnos. Bravo !! " (D. iz Ljubljane)