Na tej strani zbiramo odmeve strank...

V letu 2017 smo se odločili, da damo strankam možnost izraziti svoje mnenje o nas in preko objave na tej strani svojo uporabniško izkušnjo deliti tudi z drugimi. 

Svoj prispevek nam lahko posredujete po pošti na Sadarjeva 10, 1218 Komenda ali na mail 2pi@2pi.si. Odmevi bodo objavljeni z navedbo imena ali inicialk in območja bivanja. Bodite kratki. Pridržujemo si pravico do osnovnih slovničnih popravkov besedil ter da nekonstruktivnih in nespoštljivih odmevov ne objavimo.

 

*************************************************************

december 2017

"Poleg več kot dobrega opravljanja dela s financami, znajo v podjetju prisluhniti in priskočiti na pomoč tudi sočloveku v stiski. Tako so naši humanitarno-medicinski odpravi na Madagaskar pomagali pri doseganju našega cilja - pomagati tamkajšnim ljudem pri osnovni zdravstveni oskrbi in ozaveščanju o zdravem načinu življenja. Hvala vam!!!" (Ekipa Madagaskar 2018)

"Izredno prijazni,prilagodljivi in pripravljeni prisluhniti. Vse se lahko dogovorimo. Takih je zelo malo v današnjem času, le tako naprej..." (Barbara iz Dolenjske)

 

november 2017

"Rad bi izrazil hvaležnost za hitro rešitev izvršbe na bančnem računu, podjetje 2pi mi je pomagalo rešiti finančne težave ter mi s tem omogočilo zdrav nov začetek. Pohvalil bi tudi sam pristop ter razumevanje moje situacije." (Blaž)

"Rada bi se zahvalila za zelo realen odnos in moram povedat,da so prisluhnili moji situaciji in se z mano lepo pogovorili. Situacija je bila dokaj zapletena,vendar smo skupaj našli dogovor in so mi pomagali iz težke situacije.Še obstajajo ljudje,kateri prisluhnejo in iščejo rešitve za majhne ljudi. Temu podjetju 2 PI bom zmeraj hvaležna. Če bi vsaj polovica takšnih profesionalnih ljudi na tem področju kot je 2 PI bilo,v državnih finančnih upravah bi bil red veliko boljši. S spoštovanjem." (družina z tremi otroki)

 

"Zelo prijazni in korektni, zelo zadovolna.Še naprej bodite taki, hvala vam." (Z. iz Celjskega)

"Prošnjo za rešitev moje težave sem povedal in razložil vsaj trem bankam,katere dajejo kredite - posojilo tudi nekomitentom. Povsod sem dobil negativen odgovor (tudi v moji matični banki). Ne smeš pa obupati,išči,vprašaj,vedno se najde rešitev. ! Pokliči - 2 Pi d.o.o. !! Tam so ljudje s katerimi se lahko pogovoriš in dogovoriš glede tvojega problema. Verjemi - še so LJUDJE." (Srečo iz Lj)

 

oktober 2017

"Hiter dogovor ob prvem srečanju, profesionalen pregled sposobnosti vračanja brez kompliciranja, odprtje trajnika in nakazilo, vračanje znanega zneska po dogovoru" (Andrej)

"Z podjetjem 2pi sem zelo zelo zadovoljna,ko človek potrebuje pomoč in ko na banki rečejo ne,se z njimi da vse dogovorit! HVALA vam še enkrat" (E. iz Koroške)

"Enostavno, hitro, pošteno in prijazno." (Marko iz Kranja)

"Ker sem nujno potreboval pomoč,sem se obrnil na vas.Strokovno in urejen dogovor ter rešitev mojih finančnih težav.Hvala vam!" (Dejan iz Koroške)

 

september 2017

"Izkušnje s podjetjem 2pi so odlične, prisluhnejo težavam in so pripravljeni pomagat. So hitri in ažurni, zato iskrena hvala za vašo pomoč. " (Viktor iz Gorenjske)

 

"Z vašo pomočjo mi je uspelo rešiti finančne težave, ko na banki nisem dobila posojila.Ste prijazni, se maximalno potrudite in Vas priporočam vsem, ki se znajdejo v podobnih težavah. Hvala, ker ste." (Katja iz Celjskega)

 

"Z podjetjem 2 pi d.o.o. sem imela zelo dobro izkušnjo. Na njih sem se obrnila v ključnem trenutku ko sem potrebovala pomoč. Imela sem izvršbo na računu in podjetje 2 pi mi je bilo pripravljeno izvršbo poplačat. S tem sem se rešila velike finančne težave in spet lahko normalno poslujem z mojim računom. Hvala." (H. iz Maribora)

 

"Zahvala tako Vam, kot tudi podjetju za posluh in finančno pomoč, vsa čast za razumevanje!" (Gašper iz Ljubljane)

 

avgust 2017

"Korektni ste in hitri in imate posluh za ljudi." (M.K. iz Ljubljane)

 

"Moram se zahvalit posojilni združbi 2 pi, bila sem v blokadah in so mi omogočili posojilo, s katerim sem lahko poplačala blokade. Dolgo sem imela težave, ki se jih nisem morala rešiti, dokler na spletni strani nisem našla 2 pi, svaka čast, da obstaja takšna pomoč, sedaj je na meni, da si uredim svoje bančne zadeve, na drugačen in bolj pameten način. Hvala 2 PI za pomoč, super ste."  (Natalija iz Dolenjske)

 

"Ne bom dolgovezila. S skratkim besedam lahko recem podjetje z duso in srcem. Se obstajajo ljudje, ki pomagajo ljudem, ki so v stiski ali kako drugace. Svaka cast 2pi. Lepe pozdrave." (E.L.)

 

julij 2017

"Izredno korektni,strokovni ter hitri. Pripravljeni prisluhniti z veliko mero prijaznosti. Hvala. " (V.Z. iz Gorenjske)

 

 

junij 2017

"Za podjetje 2PI lahko rečem, da so izredno profesionalni in strokovni in jim gre zahvala, da je mož pri njih dobil posojilo, ker na treh bankah je bil zavrnjen zaradi stečaja, ki ga je zaključil leta 2014 in sedaj nima nobenih blokad, izvršb ali rubeža. So edini, ki so se res potrudili, še enkrat hvala in veliko uspeha še naprej."  (Dragica iz Notranjske)

 

maj 2017

"Podjetja 2pi ne poznam dolgo,vendar smo zelo hitro vzpostavili odlicen kontakt. Vsec mi je njihova profesionalnost in hitra odzivnost." (J.M. iz Dolenjske)

 

"S podjetjem iz komende  2PI smo zelo zadovoljni in tudi z njihovimi svetovalci, saj so zelo prijazni. Ko je clovek na robu nesrece, mu znajo prisluhniti in ga spostovati. V podjetju zelo pomagajo, kar je v njihovi moci, zato vsem svetujem za podjetje 2pi. So izmed vseh posojilnic najbol posteni in zaneslivi in cloveku pomagajo, kar se da. Iskreno se vam zahvaljujem za vso pomoc in svetovanje pri vas. hvala." (stranka iz Maribora)

 

"DOKLER SI RES ČISTO BREZ KREDITA, SO TI SKORAJ VSE BANKE ODPRTE. TUDI MENI SE JE ODVALIL KAMEN OD SRCA, KO SEM SE PONOVNO SPOMNILA NA POSOJILODAJALCA 2PI, V KOMENDI. IZ ZDRAVSTVENEGA RAZLOGA SEM SE OBRNILA NA NJIH IN BILA VESELA, DA JE G. V TEJ PISARNI MOJO PROŠNJO REŠIL POZITIVNO. TI LJUDJE SO ZA NAS, Z NIŽJIMI PRIHODKI, SO PRIJAZNI, Z ZAKONI POUČENI IN USTREŽEJO STRANKAM. ZATO, NAJLEPŠA VAM HVALA  2PI" (R. K. iz Celjskega)

 

april 2017

"Moje izkušnje s podjetjem 2pi so nadvse odlične. Vedno znajo prisluhniti in odlično svetovati, zato smo vsakokrat našli skupno rešitev, poleg pa so poskrbeli, da sem kot stranka dobila ugodno posojilo. Priporočam, da se v primeru, ko potrebujete tako manjše kot večje posojilo, obrnete na njih." (Kristina iz Posavja)

 

"Imela sem izvršbo na računu in blokiran bančni račun, zato mi nobena banka ni odobrila posojila za poplačilo te izvršbe. Že čisto obupana sem poskusila še pri podjetju 2PI Komenda. Bila sem začudena, ker me niso takoj zavrnili, ampak so me prosili za dodatno dokumentacijo, zatem so mi odobrili kredit in plačali izvršbo. V celotnem postopku so bili zelo prijazni, zelo človeški. Pri njih sem imela občutek, da nisi samo številka kot na bankah, ampak so se poglobili v mojo situacijo in iskali rešitev. In seveda tudi našli. Ker sem samohranilka, je njihovo posojilo in poplačilo moje izvršbe meni in sinu dobesedno »rešilo življenje«. 2PI Komenda – hvala vam, ker ste." (L. H. iz Primorske)

 

marec 2017

"Družbo  2PI, d.o.o., Komenda poznam že nekaj let. Prisluhnejo  osebni stiski  in pomagajo,  ko človek že nad vsem obupa. Zelo cenim profesionalen in korekten odnos. Bravo !! " (D. iz Ljubljane)